Friday, 19 August 2011

Sakit Mata Oii

Aduhhh....Sakit mata gila ni kan best kalau ada Eyemore...
Merah gila mata...Jadi mengantuk la pula....

Kita dah beli dah baju raya kita...akhirnya impian kita tercapai...kita dapat juga kemeja lengan panjang...dengan tali pinggang ...korang beli color ape baju melayu..Arif nak color hitam tapi papa kata color tu macam nak pergi dekat orang mati...hahaha...So nak la ambil color purple...Tiada saiz la pula....last last ambil color silver...hahaha...tapi silver lain la sikit ni...Cuma kancing baju melayu tak beli lagi..aduh...letih nyaa...Mata ni dah la tak boleh nak buka langsung...

K la jap lagi Arif post yang baru pula okay
Bye Bye..

No comments:

Post a Comment