Thursday, 6 October 2011

Exam Is Coming Dear Arif Azman

Hello...ni arif nak cakap yang arif akan exam SMU(Sijil Menengah Agama)..
Arif dah banyak dah hafal..Arif tak berharap banyak A...just lulus pun tak apa..memang la nak A...siapa yang tak mahu A...

Now..arif buat nota kecil..senang nak meniru menghafal...hahaha..

k la sampai sini je la bye..

p/s:petang tadi Arif chat dengan seseorang yang arif tak kan bagi tahu nama...arif rasa dia merajuk sebab arif off awal...so sekarang sombong dengan kita...

Tuesday, 4 October 2011

New Haircut

Hye,apa khabar korang korang semua.bagus la jika korang ni sihat.ni nak  share sikit pasal arif gunting rambut..
macam ni.time tu kat sekolah la..Arif kan sekolah arab.so pakai la kopiah..then masa tu arif jalan jalan dekat koridor..so selisih dengan cikgu disiplin..OMG..Dia perasan bahawa rambut arif ni panjang...

Cikgu:arif mari kejap..
Me:apa cikgu
Cikgu:saya nak awak gunting rambut awak ya esok ni....tebal dah nampak...
Me:okaokay...

(TRANSLATE OKAY..SEBAB PERCAKAPAN DI ATAS DALAM BAHASA KELANTAN)

then time balik tu arif terus ke kedai Acut Above gunting dekat rumah...
nasib baik tak kena cukur oleh cikgu disiplin...jika tidak...botak la mak oii..

Saturday, 1 October 2011

Ayesha Sofea

To ayesha sofea...don't be bekeng2...la...takut arif...why ni...cu cite cu cite...

Today Muhammad Arif Bangun Awal

Hahaha...macam ni...papa kan tiada pergi penang so...semalam arif tidur la lewat juga dalam pukul 2 or 3 pagi...mcm tu la...dh tak ingt dh la.Arif sedar pukul 9.00 pagi because papa suruh pergi ke rumah arif yang tengah buat sekarang...Dia suruh Arif pergi tengok orang nak hantar barang...lepas tu balik la...

sampai rumah online facebook..chat main game..Prototype terr...

lepas tu pergi tempat orang panggil makan...

letih la juga..