Saturday, 27 August 2011

I Just Change It

Hello everyone apa khabar semua korang ni sihat tak.....hahaha....arif dah buat recover e-mail for facebook...takut dihack oleh people yang jenis tak bertanggungjawab....okay...i hope u all faham la....

Also...I want to change my facebook picture la...
nak tukar gambar two face la....cute kkan two face

Friday, 26 August 2011

Sahur

Apa khabar korang semua....bangun dah ke belum ni.....Aduhh la...mengantuk gila rasa....ni pun sebab mahu tunggu subuh sahaja ni...Aduhh...memang memang mengantuk gila...

Okay la tak benda dah nak post ni...

Thursday, 25 August 2011

New Headers Again Yoo...

Okay...hari tu kan arif dah tukar headears yang punk tu kan...ni raya la pula....after sebulan raya arif tukar la baru pula....ikut mood me....okay....hahaha....cantik tak headers tu....cute kan....off coz la....tengok la siapa buat pula.Arif Azman..hahaha...perasan gila kau arif hahaha...okay la....nak edit gambar sikit ni....nak berlatih la...okay good bye...

So Sad

Oww...Ramadhan dah nak habis la....aduhh..raya pula yang datang yeahhhh....ooo balik kampung ooo balik kampung...hahahaha..tadi jalan jam la...lama gila..why la orang kuala lumpur nak balik hari ini....

Banyak orang post kat Facebook pasal ramadhan nak habis la...hahahaha....seedih la juga....

okay la bye...

Khamis

Hello...lama dah arif tak post kan....Sorry la..exam kan...kelmarin exam dah habis dah..Yeah!!!...marks tahu lagi...B tu boleh la...but arif nak A..hari ini tak pergi sekolah sebab sakit gigi..memang sakit terrrrrrrrrrrrramat sakit...hari ini kita tidak puasa....(to kak Amely tak jadi la RM 50 tu)uwauwauwa....rugi rugi rugi...
then pergi buka puasa(kita tak puasa pun...hahaha)..doktor bagi ubat kumur then antibiotik and tahan sakit.....
okay la sampai sini sahaja la...

Saturday, 20 August 2011

Funny Picture

Okay..Apa khabar semua...ni nak tunjuk kat korang gambar yang funny...look but one picture only..

tengokk....hahaha...gila kan....yang superman tu...hahahaha...okay la tu je la...bye

Hari Kebangsaan Jatuh Pada Raya Kedua

Hye...ni nak cakap sikit ni...korang tahu dah Hari Kebangsaan jatuh pada Hari Raya Kedua...
hahaha...Arif fikir fikir kan siapa la nak sambut hahaha....ada ke orang nak sambut maybe Datuk Najib dan Datin Rosmah kot...hahaha....gurau je...Arif sambut juga *tipu je*hahaha....

Okay...Post ni tiada kena mengena dengan sesiapa pun...
Best la kalau raya tak sabar nya rasa ..eeee.BESTTTTTTTT....Okay la nak out dah...bye bye...

Nama Sebenar Kuih-Kuih

Okay Guys semua ni nak cerita pasal nama kuih kuih hahaha...memang lucu..ganas..dan pelik pelik la..


ni la nya:


Kuih Paling Gangster  -->  Lompat Tikam
Kuih Paling Seksi -->  Puteri Mandi
Kuih Paling Kotor --> Tahi Itik
Kuih Awek Muda -->  Seri Muka
Kuih Paling Alim --> Kuih Ketayap
Kuih Kaki Pukul -->Kuih Lompang
Kuih Dalam Zoo --> Badak Berendam
Kuih Bangun Sendiri --> Kuih Bangkit
Kuih Bau Orang Tak Mandi --> Bau lu
Kuih Paling Tenteram --> Kuih Makmur
Kuih Paling Lembap --> Kuih Siput
Kuih Khas Untuk Nelayan --> Kuih Sampan
Kuih Taiko --> Kuih Pau


hahaha...memang nice kan nama kuih kuih ni...

New Header

Assalamualaikum guys all...Apa khabar...Ni nak cerita pasal Header kita yang baru cantik tak...hahaha....jahat kan nampak...saja je buat macam tu...suka suka....

By The Way thank you Kak Amely kerana tolong Arif ya...Nice la jadi Blogger Arif...
and Arif juga telah ubah banyak banyak benda lagi...Templates tu pun nampak macam darah darah sikit kan...hahaha....okay la pada yang sebelum ni....nanti bila ada masa nak tukar lagu la pula...Okay...Malam nanti nak pergi terawih la pula...

Okay la guys nak pergi mandi la dulu...then nak buat isi ayam celuk tepung..

Friday, 19 August 2011

Sakit Mata Oii

Aduhhh....Sakit mata gila ni kan best kalau ada Eyemore...
Merah gila mata...Jadi mengantuk la pula....

Kita dah beli dah baju raya kita...akhirnya impian kita tercapai...kita dapat juga kemeja lengan panjang...dengan tali pinggang ...korang beli color ape baju melayu..Arif nak color hitam tapi papa kata color tu macam nak pergi dekat orang mati...hahaha...So nak la ambil color purple...Tiada saiz la pula....last last ambil color silver...hahaha...tapi silver lain la sikit ni...Cuma kancing baju melayu tak beli lagi..aduh...letih nyaa...Mata ni dah la tak boleh nak buka langsung...

K la jap lagi Arif post yang baru pula okay
Bye Bye..

Thursday, 18 August 2011

11 Days Left

Okay...apa khabar semua.puasa ni penuh ke..hahaha.sedar tak sedar kita just ada 11 days lagi...eeee tak sabar rasa dah nak raya dah.Arif dah beli dah baju melayu...Colour silver gelap....ahahaha...korang pula....Kelmarin KB Mall jam gila...nak parking pun tak boleh...Okay la sini sahaja la...

Korang dah tengok dah list of the people i love...nak jadi list tu...cakap sahaja...okay...bye..

nanti hari ahad ni Arif exam Akhlak dan Tarikh Islam(Sirah tentang sahabat)..Okay. la nak out dah nak pergi lain..bye bye

Saturday, 13 August 2011

Yummy

Okay...Apa khabar semua...okay tak....ni nak cerita pasal MORES arif hari ni...best tau...teka apa...Sundae Ice Cream...
Best Bro....Memang best....

Arif makan yang ni la...Best Bro.(AYAT BANG BIL)

                                                                                OKAY:good bye

Sunday Is For Bahasa Melayu Exam

Okay.....Esok Arif akan ambil exam BM.....OHHHHH shit....bukan senang... 350 patah perkataan....aduhhhh...

"Ya Allah..Aku meminta agar aku dapat menjawab Soalan nanti dengan tenang....Berilah aku kesabaran & kefahaman yang tinggi untuk menjawab soalan pada hari esok" AMIN YA ALLAH...


Okay la ...nak berbuka dah ni....bye bye...

Friday, 12 August 2011

The First Day For The SMU Trial

okay...macam ni...Arif form 4...So ada la exam besar tahun ni..Tahun ni Arif periksa SMU(Sijil Menengah Ugama)..susah gilaa...kena hafal....OMG la....Hari ni Exam Al-Quran & Nahuu Soraf(Arab Vocalbulary)...

kalau la Arif hafal dari dulu lagi kan....aduh....menyesal....

okay la ...sampai sini la dulu Good Bye

P/S:Ahad ni Exam BM1 & BM2...wish me luck okay

Saturday, 6 August 2011

Mores

Memang best la makan Mores(Makan lepas Solat Terawih)...Tadi Makan Subways...hahahaha....
Papa beli from KL...
Dapat makan sedikit sahaja tadi....If ada banyak kan best.....Bila la Papa nak beli lagi.....memang tabikk la....

Please Subways...Come To Kelantan....

Kan Best.....
Okay la Ni Je la post Malam ni Kot...

Off To Terawih

Okay....Guys semua....What's Up...Okay tak....Okay...korang pernah tinggal terwaih tak..
Arif Tak pernah tinggal satu hari pun lagi...Best terawih kat Masjid ~..okay...Ada Aircond la...tu yang best...
Pergi Awal dapat la duduk di barisan hadapan sekali....WOW...hahaha....okay la...Mahu Pergi dah...


Good bye...

Sabar Je la Babe!!!

Okay macam ni.....kira aku punya kawan la..Baru sahaja kenal beberapa bulan yang lalu in Facebook...nama dia Jihah(Bukan nama sebenar)....Dia baik...Peramah..Friendly(yang ni Arif just tengok Friends dia saja lebih daripada 3 ribu)Cantik...hehehehe..Dan dia ni nama nya Nick(bukan nama sebenar juga)....

Arif tulis post ni because kasihan la pada girls tu....macam ni....Nick ni kawan sekolah Arif....
Jihah ni kawan Facebook Arif....But dia ni friendly kan...tu la Arif suka kawan dengan dia...

Nick ni..orang yang jenis Playboy la....Dulu Aiman pernah la sekolah dengan Arif...
First kawan dengan dia....memang la nampak baik...But last last..memang Shit...because dia ni...if kita tak belanja makan ....lain lalu perangai dia...ooo....macam tu la perangai dia..

To Be Continued
Cerita ni bukan Story Okay..but memang benar...cerita ni pasal kawan Arif &Ex kawan arif

ada la pagi tu kan...Nick larang Arif Chat dengan Jihah..Dia kata Jihah jahat la...ni la...
Tapi...Time Arif Chat dengan Jihah....Jihah memang Baik gila orangnya...

Kenapa la Nick buat macam ni kat Jihah...kasihan la Arif tengok sama Jihah...

Nick...Kau dah la nak gadis kat sekolah....dah la Nick...Insaf la...

Fuck laaa

Eeee...benci la....siapa tak benci...6 jam download semalam....

tapi hasilllll nya....memang nak gila rasa....shit la....if kau korang nak tipu ak....cakap la awal awal

memang shit sangat sangat la....poor me

Friday, 5 August 2011

Selsema =(

Okay...sekarang ni arif post time semua orang sudah bermimpi...hahaha...

Okay...Arif rasa selsema la....rasa mahu deman....letih yang teramat....mengantuk...ada semua...aisshhh...memang pelik....hahaha....letih gila...because....terawih belum tinggal lagi(promote
diri la sikit)..hahaha....best tu memang best...pahala banyak gila boleh....tapi....aduiiiiooohhh...letih bangat...

mengantuk terrrrrrrrrrrrrrrrr amat mengantuk...malas nya mahu bangun sahur kejap lagi.....tapi...lapar la pulak...

adooiihhhh....Panadol Solube habis dah...memang nak marah la....
So just telan ubat Clarityne...& Areus...

okay la....nak tidor kejap....bye bye bye bye

Download Fifa 11 For PC

Okay...Macam ni....Arif download fifa 11....best terrramat best la time main kat ps3...Nak try main kat PC....gambar memang macam real..tu la arif suka nya....

KIra la kena download 31 files....yang ni memang SHIT..kira la...1/2 jam 4 file....sebad just 4 files je boleh download...kena tunggu....finish 4 file dulu...memang lama ...but berpatutan....i like it...

2.4G...besar tak....hahhahaha...

Thursday, 4 August 2011

Today..5th Ramadhan

Okay...Ni nak cerita sikit pasal puasa...memang first day tak ada rasa letih langsung...sebad kita orang beriman
kot...hahaha....gurau je...

Second day...memang ada la rasa keroncong dalam perut...
Third day...Menganttuk ada la...

tapi...kalau kelmarin...Fourth Day...memang letih gila gila....lapar mak oiiii....okay....

kejap lagi sahur dah mak oiii....malas nya bangun ....mengantuk dah...ni pun post pukul 4 pagi....

okay la....mahu bangun sahur...teman mama kat bawah....

Good bye...