Friday, 6 April 2012

At Last

Akhirnya..setelah sekian lama. last2 jumpa juga blogger template yang sesuai dengan arif punya taste.susah dekat setengah jam cari..aduh letih gila..

Okay memang arif dah lama dah tak on.sorry.baru boleh main pc.
kejap lagi nak betulkan font then finish..letih.banyak benda arif nak kongsi dengan korang.
nanti la..sekarang nak post yang ni dulu.

Thursday, 8 December 2011

Final Destination 5

Okay ni nak cerita sikit tentang Final Destination 5 cerita ni memang best..tahu tak kenapa arif cakap best
sebab cara diorang mati memang tak logik la..

Cerita ni ada kaintan dengan Final Destination 1 yang budak nampak vision tentang kapal terbang nak meletup..
Gila la...Ada sorang pompuan tu sampai tercabut biji mata..pelik tak..

nak tahu selanjutnya tgk la..

arif bagi 9/10. la cite ni..

k bye2

Wednesday, 7 December 2011

Yuna is Hot


Okay tentu korang tahu kan artis malaysia bernama Yuna atau nama penuhnya Yunalis Zarai..Dia sekarang semakin famous..tengok la dia sekarang dah keluar iklan canon..

Memang style la daripada solo di myspace sekarang jadi famous..& she hot..

Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Malam ni nak cite sikit tentang twilight..Okay yang ni kita suka..sebabnya..twilight movie pasal vampires...siapa tak suka twilight kau ni orang asli ke(gurau je).hahaha.okay memang saya bergurau..

Back to story.

Memang nak tengok twilight la.tp tak boleh kerana kita tinggal di Negeri Cik Siti Wan Kembang.aduhh.
bila la kelantan nak ada panggung wayang..memang nak sangat panggung wayang..

then cari dekat internet masih lagi TSrip..masih menunggu..bila la boleh sampai BLURAYrip..memang tak sabar.
okay la sampai sini dulu ye..GOODBYE

Nazmi Faiz Siapa Yang Tak Kenal Dia Kan??

Okay..Apa khabar readers .sihat tak..ni nak cerita sikit pasal idola ramai perempuan terutamanya KAK AMELY AFANDI. Okay Nazmi Faiz ni kira tegolong dalam budak laki yang handsome la...ala benda ni sebentar je la..buat apa nak minat dia tu..dia bukanya kenal kita pun..tak ad faedah la..lain la minat dia tu dapat sejuta ringgit..(aissh bila sejuta ringgit teringat pula sejuta ringgit money drop).ni nak tunjuk muka nazmi faiz yang handsome gila ni..
handsome tak dia sekarang..(hahahaha.barney stinson laught)
Okay la sampai sini sahaja la..Goodbye &enjoy readings

Monday, 5 December 2011

3 Idiots

Hello readers.Apa Khabar semua. sihat tak.ni nak share sikit tentang cerita hindustan iaitu 3 idiots(dah tengok sampai 3 kali dah rasa).Cerita tentang tiga orang kawan iaitu Rancho(Amir Khan) Raju(Sharman Joshi) Farhan(Madvan) yang dari lagi ibu bapa diorang tetapkan apa yg diorang kerja.

Nak tahu lebih lanjut sila tengok.memang lucu.

Wednesday, 23 November 2011

How I Met Your Mother Season 7

Okay..first the all sorry kerana lama tak update blog ni.i know bukan lama tapi tersangat lama..SORRY
ni nak cerita ni korang dah tgk tak How I Met Your Mother Season 7 best tau..yang best sekali episode ducky tie tu.nak download http://mediafirefreaks.blogspot.com/2011/09/how-i-met-your-mother-season-7.html sini..
ni sampai episode 11 baru ...okay kita tunggu..

Angry Mood

Okay.ni nak cakap satu ni...ada la tadi arif pergi rumah dia tu..tak boleh cakap then kita tanya laa diorang nak pergi mana..tahu tak dua kali kita tanya..And siapa tak marah kalau cakap macam ni "tak ada mulut"

oh mmg gila la...dia tu darah daging arif satu and satu lagi dia tu budak lagi..hormat la sikit org besar ni..shit la kau budak..

okay la..tgk la nanti kau ..hahaha