Saturday, 6 August 2011

Sabar Je la Babe!!!

Okay macam ni.....kira aku punya kawan la..Baru sahaja kenal beberapa bulan yang lalu in Facebook...nama dia Jihah(Bukan nama sebenar)....Dia baik...Peramah..Friendly(yang ni Arif just tengok Friends dia saja lebih daripada 3 ribu)Cantik...hehehehe..Dan dia ni nama nya Nick(bukan nama sebenar juga)....

Arif tulis post ni because kasihan la pada girls tu....macam ni....Nick ni kawan sekolah Arif....
Jihah ni kawan Facebook Arif....But dia ni friendly kan...tu la Arif suka kawan dengan dia...

Nick ni..orang yang jenis Playboy la....Dulu Aiman pernah la sekolah dengan Arif...
First kawan dengan dia....memang la nampak baik...But last last..memang Shit...because dia ni...if kita tak belanja makan ....lain lalu perangai dia...ooo....macam tu la perangai dia..

To Be Continued
Cerita ni bukan Story Okay..but memang benar...cerita ni pasal kawan Arif &Ex kawan arif

ada la pagi tu kan...Nick larang Arif Chat dengan Jihah..Dia kata Jihah jahat la...ni la...
Tapi...Time Arif Chat dengan Jihah....Jihah memang Baik gila orangnya...

Kenapa la Nick buat macam ni kat Jihah...kasihan la Arif tengok sama Jihah...

Nick...Kau dah la nak gadis kat sekolah....dah la Nick...Insaf la...

No comments:

Post a Comment