Thursday, 18 August 2011

11 Days Left

Okay...apa khabar semua.puasa ni penuh ke..hahaha.sedar tak sedar kita just ada 11 days lagi...eeee tak sabar rasa dah nak raya dah.Arif dah beli dah baju melayu...Colour silver gelap....ahahaha...korang pula....Kelmarin KB Mall jam gila...nak parking pun tak boleh...Okay la sini sahaja la...

Korang dah tengok dah list of the people i love...nak jadi list tu...cakap sahaja...okay...bye..

nanti hari ahad ni Arif exam Akhlak dan Tarikh Islam(Sirah tentang sahabat)..Okay. la nak out dah nak pergi lain..bye bye

No comments:

Post a Comment