Wednesday, 23 November 2011

How I Met Your Mother Season 7

Okay..first the all sorry kerana lama tak update blog ni.i know bukan lama tapi tersangat lama..SORRY
ni nak cerita ni korang dah tgk tak How I Met Your Mother Season 7 best tau..yang best sekali episode ducky tie tu.nak download http://mediafirefreaks.blogspot.com/2011/09/how-i-met-your-mother-season-7.html sini..
ni sampai episode 11 baru ...okay kita tunggu..

Angry Mood

Okay.ni nak cakap satu ni...ada la tadi arif pergi rumah dia tu..tak boleh cakap then kita tanya laa diorang nak pergi mana..tahu tak dua kali kita tanya..And siapa tak marah kalau cakap macam ni "tak ada mulut"

oh mmg gila la...dia tu darah daging arif satu and satu lagi dia tu budak lagi..hormat la sikit org besar ni..shit la kau budak..

okay la..tgk la nanti kau ..hahaha