Saturday, 20 August 2011

Hari Kebangsaan Jatuh Pada Raya Kedua

Hye...ni nak cakap sikit ni...korang tahu dah Hari Kebangsaan jatuh pada Hari Raya Kedua...
hahaha...Arif fikir fikir kan siapa la nak sambut hahaha....ada ke orang nak sambut maybe Datuk Najib dan Datin Rosmah kot...hahaha....gurau je...Arif sambut juga *tipu je*hahaha....

Okay...Post ni tiada kena mengena dengan sesiapa pun...
Best la kalau raya tak sabar nya rasa ..eeee.BESTTTTTTTT....Okay la nak out dah...bye bye...

No comments:

Post a Comment