Tuesday, 4 October 2011

New Haircut

Hye,apa khabar korang korang semua.bagus la jika korang ni sihat.ni nak  share sikit pasal arif gunting rambut..
macam ni.time tu kat sekolah la..Arif kan sekolah arab.so pakai la kopiah..then masa tu arif jalan jalan dekat koridor..so selisih dengan cikgu disiplin..OMG..Dia perasan bahawa rambut arif ni panjang...

Cikgu:arif mari kejap..
Me:apa cikgu
Cikgu:saya nak awak gunting rambut awak ya esok ni....tebal dah nampak...
Me:okaokay...

(TRANSLATE OKAY..SEBAB PERCAKAPAN DI ATAS DALAM BAHASA KELANTAN)

then time balik tu arif terus ke kedai Acut Above gunting dekat rumah...
nasib baik tak kena cukur oleh cikgu disiplin...jika tidak...botak la mak oii..

No comments:

Post a Comment