Thursday, 6 October 2011

Exam Is Coming Dear Arif Azman

Hello...ni arif nak cakap yang arif akan exam SMU(Sijil Menengah Agama)..
Arif dah banyak dah hafal..Arif tak berharap banyak A...just lulus pun tak apa..memang la nak A...siapa yang tak mahu A...

Now..arif buat nota kecil..senang nak meniru menghafal...hahaha..

k la sampai sini je la bye..

p/s:petang tadi Arif chat dengan seseorang yang arif tak kan bagi tahu nama...arif rasa dia merajuk sebab arif off awal...so sekarang sombong dengan kita...

No comments:

Post a Comment